BMW 318i Touring M Sport Corporate Lease (2019)
Uitvoering | 318i Touring M Sport Corporate Lease |
Bouwjaar | 2019 |
Jaar van aanschaf | 2019 |
Laatste BMW 3 Touring F31
Nadat ik 3 jaar een Audi A4 2.0 TDI 190pk S-Tronic Design heb gereden wilde ik toch alsnog voor de BMW 3 Touring gaan. Alsnog omdat ik eigenlijk vrij snel er achter kwam dat de A4 toch niets voor mij was. Een prima auto maar ik miste de emotie en de wegligging van BMW.
Bij mijn nieuwe werkgever gekozen voor minder autobudget en meer salaris. Iets met mobiliteitsbudget...
Uiteindelijk dus niet voor de 320iA gekozen maar de 318iA.. En nee, de 318iA is absoluut geen snelheidsmonster en naar mijn mening hoort deze motor absoluut niet in de 3 serie en het karakter van de auto. Eerlijk is eerlijk, het rijdt prima en is stil in de auto.
De uitvoering:
Achteruitrijcamera
Aut. dimmende binnen/buitenspiegels/el. inklapbaar
Park Distance Control voor/achter
Driving Assist
Navigatie Business (onderdeel van Corporate Lease)
Meerdere foto's volgen en de rijervaring volgt over een maandje.
Total loss ZB-301-P
Inderdaad, de 318 is total loss na een ongeval. Na amper 10.000 kilometer te hebben gereden is de auto total loss geraakt na een ongeval. Ik werd de vangrail ingedrukt door een Pool die nog wat alcohol in zijn bloed had. Gelukkig zelf niets aan overgehouden maar meer kan ik niet meer vertellen over deze auto. Ik zal nog wat foto's toevoegen maar dat was het dan ook. Doei ZB301P .Gelukkig een mooi alternatief gevonden, en wel het nieuwe model 320i G20 met M-sport dus gelukkig geen 3 cilinder meer. Tja, geluk bij een ongeluk zullen we maar zeggen. Review volgt snel!

BMW 3-serie Touring 320i Corporate Lease Executive Automaat (GROOT-NAVIGATIE, LEDER, CLIMA, LED, DEALER ONDERHOUDEN)
- 2017

BMW 330e AUTOMAAT High Executive, lederen interieur, stoelverwarming,Nederlandse auto met nationale auto pas
- 2016

BMW 3-serie Touring 320i High Executive