BMW 318i Cabrio Executive (1999)

autoreview

BMW 3-serie Cabrio

Signalement

Uitvoering318i Cabrio Executive
Versnellingen5, Handgeschakeld
Bouwjaar1999
Jaar van aanschaf2018
KM-stand bij aanschaf161.256 km
KM-stand laatst181.766 km
Disclaimer MyReview

De beschrijvingen en reacties in de rubriek Myreview Auto zijn gebaseerd op persoonlijke meningen en ervaringen van gebruikers. DPG Media probeert de authenticiteit van deze persoonlijke meningen en ervaringen zo goed mogelijk in te schatten, maar kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor de inhoud of de gevolgen van deze meningen en ervaringen. In Myreview Auto zullen zowel goede als slechte ervaringen worden geplaatst. DPG Media betaalt geen vergoeding voor de ervaringen of laat deze op een andere manier beïnvloeden. De redactie kan uitingen die niet voldoen aan de gedragsregels of onrechtmatig zijn te allen tijde aanpassen of verwijderen.

Het is niet toegestaan zonder toestemming van DPG Media de informatie van Myreview Auto te gebruiken voor of te verspreiden via andere media.

Emotie ?

 • 181.253 km

In 2013 verraste ik mezelf met mijn eerste cabrio. Een Mazda MX5 (na). Ik was eigenlijk op zoek naar mijn oude liefde een 2CV. De aanschafprijzen van de 2CV stonden me echter niet aan dus kocht ik de MX. Helaas de MX maakte me door zijn hoge fungehalte wat overmoedig. En toen mijn vrouw mij na een aantal jaar meldde dat ze op deze manier niet meer met me op stap durfde besloot ik de MX weg te doen en ik kocht deze rustige BMW .
Inmiddels hebben we de BMW vier jaar. In de tussentijd heb ik een motorwissel moeten laten uitvoeren ( door mijn eigen fout ) en de kap moeten vernieuwen. Al met al best dure grapjes.
De huidige motor komt oorspronkelijk uit een Z3 1.9. Dat betekent wat meer vermogen.
De BMW hoort inmiddels bij de familie. Mijn zoon en zijn vrouw hebben er hun huwelijksreis mee gemaakt Verder hebben we haar zelf ook al diverse malen ingezet voor een vakantie trip.
Er zit een trekhaak onder mijn BMW. We hebben namelijk een caravan. Mijn andere auto’s ( een Hyundai Kona electric en een Citroën AK 400) zijn niet in staat deze caravan te trekken. In april vertrek ik dus met BMW en caravan voor een periode van vier weken naar Italië.
We gaan hem voor het eerst op deze manier inzetten.
Ik houd jullie op de hoogte.

Hij is er klaar voor

 • 181.766 km

De cabrio is klaar gemaakt voor de reis naar Italië . Mijn reparateur heeft zowat alles vernieuwd waarvan hij dacht dat het ellende kon geven.
Dat betekende dat er een nieuwe dynamo inging, diverse looprollen, een hoofdveer , een poelie voor de stuurpomp en nog wat andere zaken. Al met al een vette beurt voor bijna € 1500,00.
Hij rijdt echter weer bijzonder.

3,3
 • Betrouwbaarheid
  3
 • Prestaties
  3
 • Comfort
  4
 • Kosten
  3
 • Zou u weer een auto van dit merk kopen? misschien

PRIVATE LEASE BMW 3-serie

Gerelateerde forum topics

Lezersreacties (1)

Reageren

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kun je er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens