BMW 316ti Compact (2002) #2

BMW 3-serie Compact
BMW 3-serie CompactBMW 3-serie CompactBMW 3-serie CompactBMW 3-serie CompactBMW 3-serie CompactBMW 3-serie CompactBMW 3-serie CompactBMW 3-serie Compact - interieurBMW 3-serie Compact - interieur

Uitvoering316ti Compact
Bouwjaar2002
Jaar van aanschaf2017

BMW Compact 2002

Na de Golf 5 een mooie BMW Compact uit 2002 gekocht. Auto is werkelijk in goede staat. Goed in de lak, 4 spiksplinternieuwe banden, boekjes aanwezig en altijd netjes zijn beurt gehad. bekleding in nieuwstaat!

Eerste indruk is een behoorlijk verschil met de Golf en ergens mag je het niet vergelijken maar toch. BMW reageert snel en spurt ook snel weg als het moet. Wegligging is erg goed! De toeters en bellen op het stuur is ook leuk en ik moet zeggen ook best handig. In mijn vorige auto mistte ik een cruisecontrol en ben zo blij dat ik dat weer erop heb zitten op de BMW. Het starten van de motor...wat een genot! Niet uit te leggen maar denk dat de BMW rijders het wel herkennen wat ik bedoel. Je hoort echt iets aangaan haahaha

Ik mis alleen op mijn BMW een armsteun en ik ben van plan dit aan te schaffen. Ik moet erg wennen dat ik zo laag zit. Moet ook echt uit de auto klimmen. Ik heb de auto net en heb mijn stoel nog niet helemaal goed afgesteld maar het zit echt als gegoten.

Houd jullie op de hoogte als ik wat kilometers heb gemaakt.

7,0