BMW 118d Executive (2007)

| Uitvoering | 118d Executive |
| Versnellingen | 6, Handgeschakeld |
| Bouwjaar | 2007 |
| Jaar van aanschaf | 2009 |
| KM-stand bij aanschaf | 83.216 km |
| KM-stand laatst | 102.195 km |
Wat een heerlijke auto is dit!
Nog nooit aan BMW gedacht, maar vanwege een nieuwe baan deze 1 serie toegewezen gekregen. Een echte "rijdersauto"
Wel klein, maar gezien mijn vorige auto is het iets groter.
wat me bevalt aan deze auto is het design, het interieur, sober maar wel strak. De auto stuurt sportief en he vermogen is voldoende (136 pk diesel)
Nadeel: De ruimte in de auto met name kofferbak en achterbank. De karige uitrusting t.o.v. andere merken in deze prijsklasse. Geen lichtmetaal en climate control. De kwaliteit van de standaard luidsprekers houdt ook niet over, maar.... als je in deze auto rijdt vergeef je hem/haar dit. daarnaast ik heb deze auto niet uit kunnen kiezen, anders hadden deze zaken er wel in en op gezeten.
Ervaringen met de dealer: De auto is bij BMW Dusseldorp gekocht en in ondehoud. Tot nu toe zeer goede ervaringen. De auto is er nu vanaf eind februari 2 keer geweest en de klant wordt aan de receptie behandeld zoals je dat verwacht. Men is vriedelijk en geeft net dat beetje extra dat je als klant onthoud.
Al met al ben ik erg te spreken over deze BMW na eerder meerdere Alfa's , Peugeot en ooit 1 VW te hebben gereden, heeft een BMW in een korte tijd een speciaal plekje bij me ingenomen.
Eem erg fijne "rijders" auto dus!