Audi A3 1.9 TDI 90pk Attraction (2001)
Uitvoering | A3 1.9 TDI 90pk Attraction |
Bouwjaar | 2001 |
Jaar van aanschaf | 2002 |
Zelf vind ik de A3 een zeer mooie auto om te zien, tenminste niet 13 in een dozijn zoals mijn vorige auto (Golf).
Ook qua uitrusting is deze A3 1.9tdi Attraction met exclusive pakket (o.a. climaatregeling, metallic lak, middenarmsteun, cv met afstandbediening) een absolute meerwaarde t.o.v. mijn vorige auto. In het rijgedrag van de Audi zit ook lekker veel dynamiek, hij voelt heerlijk in bochten en ook het schakelpatroon is beter op elkaar afgestemd.
Wel enig punt van kritiek is dat ik in ruim 1 jaar VW Golf de garage slechts een keer heb gezien (vervangen van een lampje in dashbord) en ik met de A3 al 6 (!) keer naar de dealer ben geweest in 5 maanden tijd. Hij hoort toch heel degelijk te zijn.
Maar al met al een heerlijke rijdersauto die meer exclusiviteit uitstraalt dan een Golf. En het is niet zomaar een luxe Golf; het is een échte Audi.
Drie keer teruggeweest voor ontgrendeling en verlichting van de kofferruimte en pas na de derde keer goed gerepareed, wel nog onder garantie! klasse
Ruitensproeier van de achterruit werkte niet, ze hadden een kabel losgetrokken toen ze mijn kofferontgrendeling repareerden.
Klepje onder de aircobediening twee keer gerepareerd, nu weer kapot.