Compacte volintegraalcampers: Rapido 855F - Sunlight I 69 S

Zo betaalbaar is een klassecamper

AutoWeek Campers 2019-01
AutoWeek Campers 2019-1
AutoWeek Campers 2019-1

Je leest het in AutoWeek Campers 2019-1

Bij Sunlight kun je een volintegraalcamper kopen voor de prijs van een buscamper. Ook de rivaal van Rapido maakt indruk met een goede prijs-kwaliteitverhouding. Besparen zonder concessies te doen, is dat mogelijk?

Veel auto voor je geld, dat klinkt als een fantastische belofte. In de jaren 70 en 80 zijn de Japanse automerken er groot mee geworden en tegenwoordig scoren merken als Skoda, Kia en Hyundai met dit principe. Ook steeds meer camperfabrikanten kiezen voor een dergelijke aanpak en proberen met stuntprijzen een plekje te veroveren in het hoogste segment. Carado en Sunlight, twee merken die nauw met elkaar zijn verweven en allebei tot het Hymer-concern behoren, gaan in de strijd om de prijs-kwaliteitsbokaal op kop. Sinds kort draaien ze ook in de 3,5 ton- klasse van de volintegraalcampers mee. Een Sunlight I 69 S is er bijvoorbeeld al vanaf net iets meer dan € 70.000. Bij de gerenommeerde merken krijg je voor dat geld alleen een kale camper op bestelwagenbasis.

Ook de Fransen hebben echter een paar scherp geprijsde campers in het gamma, die weliswaar iets duurder zijn, maar ook fraaier zijn aangekleed en een uitgebreidere standaarduitrusting hebben. Voor de volintegraalcamper van Rapido betaal je nog altijd een relatief bescheiden € 83.200. Dat betaal je ook zomaar voor een Volkswagen California. Laten we eens kijken hoeveel camper je voor dat geld ook kunt krijgen!

Verder lezen?
Het volledige artikel kost normaal €1,49, maar wordt tijdelijk gratis aangeboden als u ingelogd bent met een AutoWeek account. Het artikel wordt aangeboden in PDF formaat.
Koop artikel €1,49

Oeps, er ging iets mis...

Er is iets mis gegaan met je betaling. Probeer het later nog eens.
sluiten

Compacte volintegraalcampers: Rapido 855F - Sunlight I 69 S

Zo betaalbaar is een klassecamper

Koop dit artikel als PDF voor slechts €1,49.
Vul je e-mailadres in waarop je het artikel wilt ontvangen:

Compacte volintegraalcampers: Rapido 855F - Sunlight I 69 S

Zo betaalbaar is een klassecamper

Je betaling is voltooid! Het artikel is naar je email-adres gestuurd. Je kunt het artikel direct downloaden door op onderstaande knop te klikken. Download het artikel