Van dichtbij: BMW Z4 en Toyota 'Supra'

Zij aan zij

BMW Z4 en Toyota Supra
BMW Z4 en Toyota SupraBMW Z4 en Toyota SupraBMW Z4 en Toyota SupraBMW Z4 en Toyota SupraBMW Z4 en Toyota Supra
BMW brengt nog dit jaar een nieuwe generatie Z4 op de markt, een auto die zijn techniek deelt met een nieuwe coupé van Toyota. Vandaag zien we het tweetal van wel heel dichtbij!

Voor deze spionagefoto's bedanken we AutoWeek-lezer Pascal van Timmeren en zijn oom Anton Kroeze die zowel de hagelnieuwe BMW Z4 als de nieuwe sportieve inzending van Toyota tegenkwamen op de boot naar Zweden. Zeer waarschijnlijk worden de nieuwkomers aldaar nog aan een reeks koudetests onderworpen. Op de foto's is ook de volledig nieuwe G-klasse te zien, een auto die inmiddels al officieel aan de wereld is voorgesteld.

Tijdens het Concours d'Elegance van Pebble Beach liet BMW vorig jaar met de Concept Z4 al zien wat het in petto had voor een opvolger van de Z4, een auto waar eerder nog de naam Z5 rondzong. Terwijl de nieuwe Z4 net als voorheen een echte roadster wordt, ditmaal met stoffen kap, lijkt het samen met Toyota ontwikkelde sportduo op te drogen als een echte coupé. Mogelijk gaat die nieuwe sportieve Japanner Supra heten, al is ook dat nog niet met zekerheid te zeggen.

Lezersreacties (48) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kun je er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.