Talrijke politiecontroles Essen

Techno-Classica snoeptrommel autodieven

autodiefstal
Techno-Classica in Essen is al jaren een walhalla voor autodieven. De 2017-editie, die op dit moment plaatsvindt, wordt dan ook omgeven door talrijke politiecontroles.

Wie deze dagen Techno-Classica in Essen bezoekt, moet rekenen op intensieve controles, waarschuwt de Duitse politie. In het kader van de E30 Fahndungs- und Kontrolltage, een campagne die de criminaliteit rond de E30, de snelweg die Nederland, Duitsland, Polen en Rusland met elkaar verbindt en veel criminelen faciliteert, wordt de omgeving van de Essense klassiekerbeurs streng gecontroleerd. AutoWeek-hoofdredacteur Damiaan Hage ondervond dat gisteren toen zijn auto rond zijn beursbezoek driemaal werd doorzocht, waarvan een keer bij het beursgebouw.

Volgens de Duitse politie is Techno-Classica de laatste jaren veelvuldig slachtoffer van diefstal van dure auto's, veelal Porsches, en is dat reden om streng rond de beurs te controleren. Behalve op mogelijke criminelen let de politie ook op mobiel bellen, snelheidsovertredingen en gordelgebruik.

Lezersreacties (12) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kunt u er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.