Subaru FT-86 als mule in Death Valley

Subaru FT-86 als mule in Death Valley
Subaru FT-86 als mule in Death ValleySubaru FT-86 als mule in Death ValleySubaru FT-86 als mule in Death ValleySubaru FT-86 als mule in Death ValleySubaru FT-86 als mule in Death Valley
Toyota betoverde de autoshowbezoekers het afgelopen jaar met de bloedmooie FT-86 Concept. Er rijdt een prototype rond onder een verzaagde Impreza-carrosserie. Die doet nu hittetest in Death Valley. En wees gerust: we zien een mule, en niet de definitieve auto.
De Subaru én de Toyota kunnen mooi profiteren van de nieuwe generatie boxermotor van Subaru. De 2,0-liter viercilinder in combinatie met een turbo moet zonder problemen 200 pk kunnen mobiliseren. Tuners kunnen zich alvast in de handen wrijven, want er is natuurlijk potentieel voor veel meer vermogen. De kracht gaat naar de achterwielen.
Toyota lanceert de productieversie van de FT-86 Concept in november van 2011 en we verwachten de Subaru iets daarna. De compacte coupés gaan de strijd aan met auto's als de Audi TT, Peugeot RCZ en de potente versies van de Volkswagen Scirocco.

Lezersreacties (24) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kunt u er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.