Skoda Superb Combi: serieus ruim

Skoda Superb Combi
Skoda Superb CombiSkoda Superb CombiSkoda Superb CombiSkoda Superb CombiSkoda Superb CombiSkoda Superb CombiSkoda Superb CombiSkoda Superb CombiSkoda Superb CombiSkoda Superb CombiSkoda Superb CombiSkoda Superb CombiSkoda Superb CombiSkoda Superb Combi
De normale Skoda Superb is al geen kleintje, maar de stationwagen is pas écht serieus ruim.
Nu eens geen cilinderinhouden en topsnelheden. We beginnen dit verhaal met wat er bij de Skoda Superb Combi het belangrijkste is: de bagageruimte. Die meet namelijk 633 liter en met een neergeklapte achterbank is dat 1.865 liter. De lengte van dit bagagebeest is 4,84 meter , 1,82 meter breed en de hoogte is 1,48 meter; met de standaard dakrail er bij is dat 1,51 meter. De tilhoogte is zestig centimeter. Als optie is de achterklep elektrisch te openen en te sluiten. Ook kan een elektrische afdekhoes worden geleverd. Die schuift open tot de helft wanneer de klep wordt geopend. De laadvloer is uitschuifbaar en kan tot achter de achterbumper komen. Aluminium rails, netten en haken zorgen er voor dat de bagage altijd goed vast zit. Er is zelfs en speciaal opbergsysteem voor een fiets te koop. In het laadruim is een uitneembare lamp geplaatst die is voorzien van LED-techniek. Met een magneet kan hij aan de carrosserie worden bevestigd. Zo kan hij bijvoorbeeld worden gebruikt bij het verwisselen van een band in het donker. Op de optielijst staat een glazen panoramadak. De Superb Combi beschikt daarnaast voor een heuse noviteit voor Skoda. Met het Kessy-systeem kan de auto met een transponder in plaats van met een sleutel worden ontgrendeld. De Superb Combi is te koop met de 140 pk sterke TDI met Pumpe Düse-techniek. Daarnaast is er de 170 pk TDI met common rail-techniek. In de benzinehoek is er de 1.4-liter TSI met een vermogen van 125 pk. Dan is er een 1,8-liter TSI met 160 pk en de topper is de 3,6-liter V6 met 260 pk.

Gerelateerde forum topics

Lezersreacties (38) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kun je er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.

Praat verder op het forum