Renault Trafic als SpaceClass

Bus met Franse weelde

Renault Trafic SpaceClass
Renault Trafic SpaceClassRenault Trafic SpaceClassRenault Trafic SpaceClassRenault Trafic SpaceClassRenault Trafic SpaceClassRenault Trafic SpaceClass
Morgen trapt het Filmfestival van Cannes af en Renault ziet in dat prestigieuze evenement de perfecte gelegenheid om een nieuwe versie van de Trafic aan de wereld voor te stellen. We heten welkom: de Trafic SpaceClass.

De SpaceClass is een luxueus aangeklede personenversie van de Trafic, een auto die zich prima leent voor shuttlediensten. De SpaceClass biedt plek aan negen inzittenden, passagiers die meer dan in andere versies van de Trafic in de watten worden gelegd.

De SpaceClass beschikt over getinte ruiten, uitgebreide klimaatregeling, ledleeslampjes en leren bekleding en de variant uitgerust met het Signature Pack is zelfs voorzien van een tafeltje. Ook zijn er in alle versies usb- en 220V-aansluitingen te vinden.

Vanbuiten is de SpaceClass te herkennen aan zijn koplampunits, meegespoten bumpers, de chroomkleurige grille, lichtmetalen 17-inchwielen en Comet Grey gespoten koets. Prijzen volgen in een later stadium. In september moet de auto in Europa op de markt verschijnen.

PRIVATE LEASE Renault

Lezersreacties (3) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kunt u er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.