Pimp my Suzuki: Flix concept

Suzuki Flix Concept
Suzuki Flix ConceptSuzuki Flix ConceptSuzuki Flix ConceptSuzuki Flix ConceptSuzuki Flix ConceptSuzuki Flix ConceptSuzuki Flix ConceptSuzuki Flix Concept
Door het programma 'Pimp my Ride' zijn auto's vol lcd-schermen steeds populairder geworden. Suzuki denkt hier handig op in te springen met een bioscoop op wielen, de Flix concept.
Door het programma 'Pimp my Ride' zijn auto's vol lcd-schermen steeds populairder geworden. Suzuki denkt hier handig op in te springen met een bioscoop op wielen, de Flix concept. De Flix is gebaseerd op de nieuwe Suzuki XL7, een auto die de oversteek naar Europa niet zal maken. De bioscoopversie van deze SUV heeft zwarte lak met 'platina' accenten.
De filmliefhebber kan zijn hart ophalen met de Flix. Via een ingenieuze constructie kan er een lcd-scherm uit het dak klappen. Een monitor met een diameter van 60 inch om precies te zijn: Pimp my Ride, eat your heart out! De inzittenden kunnen door het open dak de film bekijken vanuit luxe stoelen, die 180 graden gedraaid kunnen worden.
Wie het ouderwetse 'drive-in movie' gevoel wil terughalen, kan ook de geïntegreerde projector gebruiken om films bijvoorbeeld op een muur te vertonen. Op die manier kunnen de films vanuit de auto worden bekeken zonder dat de stoelen gedraaid hoeven worden. 
Om de ultieme bioscoopervaring te creëren, heeft de Flix standaard een DVD-speler met harde schijf en een professioneel THX/SDS-geluidssysteem. Het zal u waarschijnlijk niet verbazen dat er geen plannen voor serieproductie zijn.

PRIVATE LEASE Suzuki