Ook Peugeot Partner krijgt benzinemotor

Verbreding

Peugeot Partner

Onlangs kreeg de bestelversie van de Citroën Berlingo de beschikking over een benzinemotor en nu is het moment daar dat ook zijn tweelingbroer van Peugeot - de Partner - met een benzineblok leverbaar wordt.

Net als de Berlingo was de Peugeot Partner tot voor kort alleen leverbaar met dieselmotoren. De BlueHDi's krijgen nu gezelschap van een benzinemotor. Let wel, de personenversie van de Partner, de Rifter, was eerder al wél met benzinemotoren leverbaar.

Terwijl die Rifter beschikbaar is met Puretech 110- en 130-benzinemotoren, krijgt de Partner alleen de beschikking over de 110 pk sterke versie, die dan gekoppeld is aan een handgeschakelde zesbak. De vanafprijs is, exclusief BTW en BPM, vastgesteld op € 13.540. Voor dat geld krijg je de korte Partner, uitgevoerd als Pro, met een laadvermogen van 650 kilo. Met een laadvermogen van 1.000 kilo, moet hetzelfde model € 14.090 opbrengen. Liever de verlengde Partner als Pro met een laadvermogen van 950 kilo? Reken dan op een investering van € 15.190.

PRIVATE LEASE Peugeot

Lezersreacties (5) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kun je er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.