Citroën Berlingo Van nu ook met benzinemotor

Uitbreiding

Citroën Berlingo Van
Citroën Berlingo VanCitroën Berlingo VanCitroën Berlingo VanCitroën Berlingo VanCitroën Berlingo VanCitroën Berlingo VanCitroën Berlingo VanCitroën Berlingo Van

Tot op heden was de bestelversie van de Berlingo, de Berlingo Van, alleen met dieselmotoren te krijgen. Dit in tegenstelling tot de personenautoversie die behalve met BlueHDi-dieselmotoren ook met Puretech 110- en 130-benzineblokken te krijgen is. Daar komt vanaf nu verandering in, want ook de Berlingo Van komt een Puretech in de prijslijst.

De personenautoversie van de Berlingo is leverbaar met twee benzinemotoren, de Berlingo Van moet het stellen met één van die Puretech-machines. Het betreft de Puretech 110, een 1,2-liter driecilinder die is gekoppeld aan een handgeschakelde zesbak.

De vanafprijs van de Berlingo Van met 1.2 Puretech 110 is vastgesteld op € 13.540. Let wel, dit is exclusief bpm en btw. Voor dat bedrag staat de basisuitvoering (Control) voor je klaar. Het betreft de 'korte' Berlingo met een laadvermogen van 650 kilo. Wie € 14.090 neertelt krijgt dezelfde Berlingo, maar dan met een laadvermogen van 1.000 kilo. Liever een als Control-uitgevoerde verlengde Berlingo (XL) met een laadvermogen van 950 kilo voor de deur? Reserveer dan € 15.190. Citroën levert de Berlingo Van met Puretech 110 ook als Club-uitvoering. De prijzen van de drie bovengenoemde versies liggen in dat geval op respectievelijk € 15.840, € 16.190 en € 17.290.

PRIVATE LEASE Citroën Berlingo

Gerelateerde forum topics

Lezersreacties (18) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kun je er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.

Praat verder op het forum