Nieuwe uitvoeringen Toyota Yaris Cross

Welkom Business-uitvoeringen

Toyota Yaris Cross Business

Toyota voegt nieuwe, speciaal op de zakelijke rijder afgestemde uitvoeringen toe aan het leveringsgamma van de Yaris Cross. De Toyota Yaris Cross is straks namelijk ook als Business en Business Plus te krijgen.

Toyota biedt de Yaris Cross al in diverse uitvoeringen aan. Zowel de conventionele benzineversies als de Yaris Cross met hybride aandrijflijn is er als Comfort, Active en Executive terwijl je de hybride versie ook nog eens als avontuurlijker uitgedoste Adventure kunt bestellen. Aan die lijst uitvoeringen voegt Toyota nu speciaal op de zakelijke rijder afgestemde Business-uitvoeringen toe.

De eerste nieuwe uitvoering heet simpelweg Business. De Toyota Yaris Cross Business heeft standaard onder meer 16-inch lichtmetalen wielen, airco en een infotainmentsysteem dat Apple CarPlay en Android Auto ondersteunt. Kies je de Yaris Cross Hybrid in Business-trim, dan heb je automatische klimaatregeling. Voor de Yaris Cross 1.5 VVT-i Business ben je €26.450 kwijt, de Yaris Cross 1.5 Hybrid Business kost €28.150.

De tweede en laatste nieuwe uitvoering voor de Yaris Cross heet Business Plus. Deze uitvoering heeft onder meer dynamische led-richtingaanwijzers, full led-koplampen, led-mistlampen, privacy glass en 17-inch lichtmetalen wielen. Ook zijn zaken als Smart Entry en een 9-inch infotainmentscherm, een uitgebreid audiosysteem en navigatie met verkeersmeldingen standaard van de partij. Ook in deze uitvoering profiteer je van Apple CarPlay en Android Auto, al kun je je smartphone hier in tegenstelling tot in de Business-uitvoering draadloos mee verbinden. Voor de Yaris Cross 1.5 VVT-i Business Plus ben je €28.850 kwijt, de Yaris Cross 1.5 Hybrid Business Plus kost €30.150.

De nieuwe Business-smaken zijn per 1 november te bestellen.

PRIVATE LEASE Toyota Yaris

Gerelateerde forumtopics

Lezersreacties (16) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kunt u er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.