Nieuwe BMW 3-serie Touring gesnapt

Lijn voortgezet

Spyshots BMW 3-serie
Spyshots BMW 3-serieSpyshots BMW 3-serieSpyshots BMW 3-serieSpyshots BMW 3-serieSpyshots BMW 3-serie
Het is niet bepaald meer een geheim dat BMW een gloednieuwe 3-serie achter de coulissen heeft staan. De nieuwe generatie is al meerdere keren als sedan gesnapt en nu is voor het eerst een ingepakte 3-serie Touring opgedoken.

BMW is al zo'n twee jaar bezig met het in het openbaar testen van de nieuwe generatie 3-serie. De sedan is al diverse keren opgedoken en nu hebben we voor het eerst ook de nieuwe Touring in beeld. Deze spionagefoto's bevestigen dat BMW - hoe kan het ook anders - niet van het bekende 3-serie-recept zal afwijken.

Dat betekent dat ook de nieuwe 3-serie Touring zich kenmerkt door een vrij vlak liggende achterruit die overloopt in een recht omlaag lopende klep. Een ruimtewonder zal het natuurlijk weer niet worden, maar dat is in dit segment ook eerder regel dan uitzondering.

De nieuwe 3-serie gaat gebruikmaken van hetzelfde modulaire CLAR-platform dat we kennen van auto's als de 5- en 7-serie. Natuurlijk hangt BMW weer een brede selectie benzine- en dieselmotoren op de motorenlijst, blokken die aan de onderkant van de prijslijst driecilinders zullen zijn. Deze Touring zal enkele maanden na de sedanversie gepresenteerd worden.

PRIVATE LEASE BMW 3-serie

Gerelateerde forum topics

Lezersreacties (38) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kun je er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.

Praat verder op het forum