Mini met Cooper GP Kit: 218 pk

Mini met Cooper GP Kit: 218 pk
Mini met Cooper GP Kit: 218 pkMini met Cooper GP Kit: 218 pkMini met Cooper GP Kit: 218 pkMini met Cooper GP Kit: 218 pkMini met Cooper GP Kit: 218 pkMini met Cooper GP Kit: 218 pkMini met Cooper GP Kit: 218 pkMini met Cooper GP Kit: 218 pkMini met Cooper GP Kit: 218 pkMini met Cooper GP Kit: 218 pkMini met Cooper GP Kit: 218 pkMini met Cooper GP Kit: 218 pkMini met Cooper GP Kit: 218 pkMini met Cooper GP Kit: 218 pk
Hij heet om precies te zijn Mini Cooper S John Cooper Works GP Kit, is wat lichter dan een normale Mini en heeft 218 pk.
Hij heet om precies te zijn Mini Cooper S John Cooper Works GP Kit, is wat lichter dan een normale Mini en heeft 218 pk. Mini heeft op de Mini United meeting de Cooper S met John Cooper Works GP Kit gepresenteerd. Bij de speciale Mini, die in een oplage van tweeduizend stuks wordt gebouwd, het nodige gedaan om gewicht te besparen en er zijn nog eens acht extra pk's ten opzichte van de Cooper S met de John Cooper Works Kit. Daarmee komt het totaal op 218 pk. Het extra vermogen is bereikt door de compressor op de 1,6-liter motor en van Mini te wijzigen. Het maximale koppel is gestegen tot 245 Nm. De Limited Edition Mini is voorzien van een sperdifferentieel en stabiliteitscontrole is als optie leverbaar. Natuurlijk zijn er het John Cooper remsysteem en het sportonderstel. Nieuw voor de Mini Cooper S John Cooper Works GP Kit zijn de lichtgewicht aluminium 18 inch wielen. Mini heeft de auto veertig kilo weten af te slanken door de langsdraagarmen in aluminium uit te voeren, dempingsmateriaal weg te laten, de airco te schrappen en de achterbank achterwege te laten. Overigens kan de airco zonder meerprijs evengoed in de auto worden geleverd. Voor de GP Kit-Mini is een speciaal spoilerpakket ontworpen. Dat bestaat uit voor- en achterskirts, een vleugelvorminge achterspoiler, zijskirts en zelfs een nieuw vormgegeven bodemplaat die zorgt voor een lagere luchtweerstand. Alle Mini's van deze soort zijn in grijsblauw metallic met een zilvergrijs dak uitgevoerd. Ook de luchtopeningen zijn in zilvergrijs uitgevoerd en de spiegels zijn Chili Red. In het interieur heeft de auto Recaro-sportstoelen, een zogeheten Radio Boost met cd-speler en multifunctioneel stuurwiel. Rond juli 2006 komt de Mini Cooper S John Cooper Works GP Kit naar ons land.

PRIVATE LEASE MINI