MG ZS EV tijdelijk een heel stuk goedkoper

Voor particulieren dan

MG ZS EV

MG grijpt de komende subsidieregeling voor particulieren die een elektrische auto willen aan om met een extra voordelige aanbieding te komen. Een MG ZS EV is daardoor al vanaf € 22.985 leverbaar.

MG komt samen met de Nederlandse importeur Van Mossel met een zogenoemde 'MG-premie' van € 4.000. Deze komt bovenop de subsidie waarmee de Nederlandse overheid over de brug komt per 1 juli. Het voordeel op de ZS loopt dus op tot € 8.000, waardoor de Comfort-versie al vanaf € 22.895 beschikbaar is. De dikker bepakte Luxury heeft een nieuwe tijdelijke basisprijs van € 24.985. Let wel: de prijs is enkel voor klanten die de ZS EV privé aanschaffen. Zakelijk rijders profiteren enkel van de 8 procent bijtelling.

De MG-premie wordt meteen van de vraagprijs gehaald, de subsidie kan per 1 juli met terugwerkende kracht tot 4 juni worden aangevraagd. MG heeft een bepaald budget voor de speciale regeling uitgetrokken. De actie geldt dan ook zolang de voorraad (oftewel het budget) strekt. De MG ZS EV is direct uit voorraad leverbaar.

De MG ZS heeft een 143 pk leverende elektromotor die zijn kracht put uit een 44,5 kWh accupakket. Hiermee kan de cross-over volgens WLTP-opgave in beginsel 263 km afleggen op één volle acculading.

PRIVATE LEASE MG ZS

Gerelateerde forumtopics

Lezersreacties (161) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kunt u er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.