Mercedes laat de ster stralen

Verlicht Mercedes-logo
Mercedes laat de ster stralen: op verschillende modellen is het logo in de grille optioneel met – jawel – verlichting te bestellen.

Het accessoire werd geïntroduceerd bij de presentatie van de facelift-E-klasse, maar komt nu ook beschikbaar op andere modellen. Een nieuw hoofdstuk in de geschiedenis van de bijzondere autoverlichting is daarmee aangebroken.

De optie is alleen verkrijgbaar op modellen met de centraal gepositioneerde ster en kan dus niet gecombineerd worden met het klassieke front met de ster op de motorkap. Ook de automatisch afstand houdende cruise-control Distronic gooit roet in het eten: de sensor zit in de weg. Onder die voorwaarden kan de gimmick naast de E-klasse geleverd worden op de M, GL, CLS, C en GLK.

De politie kan vooralsnog opgelucht ademhalen: de ster brandt alleen bij het ont- en vergrendelen van de auto en bij het openen van een deur of achterklep. Wij zijn vooral erg benieuwd wanneer we dit grapje op een rijdende auto van een ander merk terug gaan zien, al dan niet aangebracht door een tuner.

PRIVATE LEASE Mercedes-Benz

Lezersreacties (80) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kun je er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.