Maserati onthult Ghibli Hybrid halverwege juli

Hoogspanning

Maserati teaser

Alle fabrikanten lijken langzaam maar zeker uit het corona-dal te kruipen, want er worden steeds meer primeurs aangekondigd. Nu eentje uit Italië: de Maserti Ghibli Hybrid komt er nu echt aan.

Vorig jaar zwengelde Maserati de geruchtenmolen aan en werd stapsgewijs bekend gemaakt dat er de komende paar jaar flink wat nieuws aan komt. Elektrificatie is het hoofdthema en verschijnt als primeur in hybride vorm in de Ghibli. Maserati laat nu weten dat we niet lang meer op deze Ghibli Hybrid hoeven te wachten. De grote onthulling volgt namelijk volgende maand. Op woensdag 15 juli om precies te zijn.

Het is nog niet helemaal bekend om wat voor hybride-versie het gaat. Er is dus nog van alles mogelijk: van (mild)hybride tot een gestekkerde plug-in hybride. Na de zomer krijgt de Ghbili Hybrid gezelschap van een ander geëlektrificeerd model: de MC20 wordt in september onthuld. Als we Maserati-COO Harald Wester in een eerder gepubliceerd interview moeten geloven, gaat de nieuwe Ghibili Hybrid niet heel lang mee. Niet alleen de Ghibli en de Quattroporte maar ook de Levante worden volgens hem namelijk reeds eind 2022 vervangen door nieuwe generaties.

Gerelateerde forumtopics

Lezersreacties (25) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kunt u er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.