Jaguar I-Pace verbeterd: nog altijd 470 kilometer bereik

Uiterlijkheden

Jaguar i-Pace
Jaguar i-PaceJaguar i-PaceJaguar i-PaceJaguar i-PaceJaguar i-PaceJaguar i-PaceJaguar i-PaceJaguar i-PaceJaguar i-PaceJaguar i-PaceJaguar i-PaceJaguar i-Pace

Voor de tweede keer sinds de geboorte van de Jaguar I-Pace in 2018 neemt Jaguar zijn elektrische cross-over vanbuiten onder handen. Op heftige aanpassingen hoef je niet te rekenen, al is de vernieuwde I-Pace wel zeer eenvoudig te herkennen.

Jaguar vervangt de de grille van de I-Pace namelijk door een volledig dicht exemplaar en dus pik je de vernieuwde I-Pace er zo uit. Daarnaast voert Jaguar een handjevol visuele elementen die voorheen zwart waren, nu in het grijs uit. Niet zomaar grijs, maar Atlas Grey, volgens de Engelsen. De sierdelen op de flanken die tot op heden zwart waren, zijn nu in carrosseriekleur uitgevoerd.

Aan de aandrijflijn wordt niet gesleuteld en dus heeft de Jaguar I-Pace opnieuw twee elk 200 pk sterke elektromotoren die samen 400 pk en 696 Nm leveren. Met die elektrokracht sprint de I-Pace in 4,5 seconden naar een snelheid van 100 km/h. Ook het accupakket blijft met 90 kWh ongewijzigd. Op een volle accu komt de elektrische Jaguar tot 470 kilometer ver.

Nog meer nieuws? Zeker. Jaguar introduceert namelijk R-Dynamic-uitvoeringen voor de I-Pace die onder meer standaard het Black Pack hebben. De R-Dynamic-reeks bestaat uit de R-Dynamic S, R-Dynamic SE en R-Dynamic HSE.

Gerelateerde forum topics

Lezersreacties (94) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kun je er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.

Praat verder op het forum