Jaguar i-Pace opnieuw in beeld

Hij komt, hij komt ...

Jaguar i-Pace spyshots
Jaguar i-Pace spyshotsJaguar i-Pace spyshotsJaguar i-Pace spyshotsJaguar i-Pace spyshotsJaguar i-Pace spyshots
Het meest spraakmakende Jaguar-nieuws van volgend jaar zal ongetwijfeld gaan over de volledig elektrische i-Pace. De auto is opnieuw gesnapt door onze spionagefotograaf.

Dat die i-Pace zo interessant is, dankt de auto niet alleen aan zijn volledig elektrische aandrijflijn. Ook het koetswerk, een behoorlijk nauwkeurige kopie van de concept-cars, is anders dan anders. Jaguar mixt een SUV-uiterlijk met MPV-elementen. De gigantische voorruit is erg vlak en staat ver naar voren, wat voor een korte neus en een bijzonder ruimtelijk interieur zorgt. Aan de voor- en achterzijde is de auto direct herkenbaar als Jaguar dankzij lichtunits in de stijl die we kennen van de andere modellen van het merk. Ook de Jaguar-grille is present, ondanks de elektrische aandrijflijn.

Op de spionagebeelden zijn bijzonder weinig verschillen met de eerder getoonde concept-car te zien. De lichtunits krijgen wellicht een iets andere indeling, de buitenspiegels zijn groter en de ramen krijgen er wat spijltjes bij, zodat ze te openen zijn. Los daarvan lijkt de concept-i-Pace grotendeels ongewijzigd in productie te gaan. De voorbode had een actieradius van 500 kilometer en is in staat om in 4 seconden van 0 naar 100 te accelereren.

Gerelateerde forumtopics

Lezersreacties (32) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kunt u er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.