Gereden en filmpje: BMW 335i Ziptuning

BMW 335i Cabrio Ziptuning
Het is bekend dat turboauto's als de BMW 335i en 335d het auto's als de Audi RS4 en BMW M3 bijzonder lastig kunnen maken op de tussensprint. Dus als je een 335i 58 pk extra geeft, kun je helemaal je lol op!
Dat de 335i geen gemakkelijke auto is om te tunen blijkt als je Engelse automagazines doorspit. Die staan vaak barstensvol advertenties van bedrijven die het vermogen van allerhande auto's opkrikken. Audi's RS6, Aston Martins en dikke AMG's, je kan het zo gek niet verzinnen. Het vakje bij de 335i is echter opvallend vaak leeg. In development, staat er dan. De jongens van het Nederlandse Ziptuning is het al wel gelukt. Door het volledige motormanagement handmatig aan te passen hebben ze 364 pk uit de motor gehaald. Het koppel steeg zelfs naar 512 Nm! Wij konden op pad met een aangepaste 335i cabrio en hingen onze meetapparatuur eraan om eens te kijken wat dit in praktijk betekent. Het uitgebreide rijverslag van de getunde BMW 335i cabrio leest u in AutoWeek 20, die woensdag 14 mei verschijnt.
Video

PRIVATE LEASE BMW 3-serie

Gerelateerde forum topics

Lezersreacties (33) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kun je er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.

Praat verder op het forum