Fotospecial: Historic Grand Prix Zandvoort 2018

Tientallen jaren aan autosport in drie dagen samengevat

Classic GP Zandvoort
Classic GP ZandvoortClassic GP ZandvoortClassic GP ZandvoortClassic GP ZandvoortClassic GP ZandvoortClassic GP ZandvoortClassic GP ZandvoortClassic GP ZandvoortClassic GP ZandvoortClassic GP ZandvoortClassic GP Zandvoort
Afgelopen weekend verzamelden zich iconische F1- en Le Mans-auto's, GT's en DTM bolides aan de Nederlandse kust, want het Circuit Zandvoort stond in het teken van de Historic Grand Prix.

Liefhebbers konden drie dagen hun hart ophalen met tientallen jaren aan historisch 'speelgoed'. Naast het van dichtbij bewonderen van de iconische race-auto's, was het ook tijd voor actie. Zo gingen vier historische FIA-raceklassen de baan op om te laten zien wat ze nog in zich hebben. Dat en nog veel meer zoals de FIA Lurani Trophy en auto's uit de Pre '66 Touring Cars passeerden de revue in het weekend van 31 augustus tot 2 september. AutoWeek was er natuurlijk ook bij.

VOOR DE FOTOSPECIAL KLIK HIER.

Lezersreacties (11) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kun je er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.