Elektrische Ford F-150 duikt weer op

Nepperij

Ford F-150 'EV'

Er zijn weer foto's opgedoken van de volledig elektrische F-150 die Ford zo nu en dan op pad stuurt.

In januari dit jaar bevestigde Ford tijdens de Deutsche Bank Global Auto Industry Conference in Detroit de komst van een volledig elektrische variant van de F-150. Onlangs dook een F-150 op die aan de lader hing en nu is opnieuw een volledig elektrische variant van die pick-up gesnapt.

De laadopening van deze 'F-150 EV' zit onder de linker koplampunit verstopt en is op deze foto's zeer goed weggewerkt. Ford tracht de kijker ook om de tuin te lijden door een uitlaateindstuk onder de pick-up te hangen, een exemplaar dat helemaal nergens op is aangesloten en dus puur dient ter misleiding. De elektrische F-150 heeft zijn accupakket onder of zelfs in de laadvloer zitten, maar dat neemt natuurlijk wat ruimte in beslag. Mogelijkerwijs staat de auto daarom wat hoger op zijn poten.

Ford F-150 'EV'

Ford F-150

Ford is natuurlijk niet het enige merk dat aan een elektrische pick-up werkt. Tesla heeft een dergelijk model in het vat zitten en nieuwkomers als Rivian en Altis hebben ook elektrische pick-ups in de ontwikkelingskamers staan.

 

Lezersreacties (65) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kunt u er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.