Drie nieuwe Mini-thema's

Drie nieuwe Mini-thema's
Drie nieuwe Mini-thema'sDrie nieuwe Mini-thema'sDrie nieuwe Mini-thema'sDrie nieuwe Mini-thema'sDrie nieuwe Mini-thema'sDrie nieuwe Mini-thema'sDrie nieuwe Mini-thema'sDrie nieuwe Mini-thema'sDrie nieuwe Mini-thema'sDrie nieuwe Mini-thema'sDrie nieuwe Mini-thema's
Oude namen worden weer nieuw leven ingeblazen. De speciale versies Seven, Park Lane en Checkmate maken het modellenaanbod bij Mini vooral kleurrijker.
Oude namen worden weer nieuw leven ingeblazen. De speciale versies Seven, Park Lane en Checkmate maken het modellenaanbod bij Mini vooral kleurrijker.

De Seven leent zijn naam van de Austin Seven, de naam die de Mini in 1959 bij zijn introductie had. De moderne Seven is verkrijgbaar als Mini One en Mini Cooper. De nieuwe metallic carrosseriekleur Solar Red is exclusief voor de Seven. Kopers van de Cooper Seven kunnen het dak in zilverkleur laten uitvoeren. De opvallende 7 afgebeeld onder het voorste linker zijknipperlicht en op het rechter achterspatscherm hoort er eveneens bij. Verder bevat het pakket 15-inch lichtmetalen velgen, mistlampen voor, witte zijknipperlichten en een dakspoiler.
De Park Lane heeft zijn naam geleend van een speciale serie van de originele Mini uit 1987. Het Park Lane pakket is verkrijgbaar i.c.m. met alle versies. De auto is herkenbaar aan de donkergrijze metallic lak, de chromen details en de speciale 16-inch lichtmetalen velgen. Dat de Park Lane vooral stijl moet uitstralen is in het interieur te zien. Met leer beklede zittingen en stuur en extra chroom benadrukken dit. Automatische airco is ook standaard.
De Checkmate is de sportieve editie uit de serie. De naam werd al eerder gebruikt in 1990. Het pakket omvat 17-inch lichtmetalen velgen, het logo met de finish vlag op de voorspatschermen, een in zilverkleur uitgevoerd dak en een blauwmetallic carrosseriekleur. In het interieur vinden we met een stof/leer combinatie beklede sportstoelen en een met leer bekleed stuur. De Checkmate is verkrijgbaar als Cooper en Cooper S.
De genoemde kleuren zijn exclusief verbonden aan de speciale versies, maar afhankelijk van de uitvoering zijn ook andere kleuren te bestellen. Vanaf september staan de speciale Mini's bij de dealer.

PRIVATE LEASE MINI