Dit is de nieuwe Suzuki Grand Vitara!

Suzuki Escudo
Suzuki heeft in Japan de nieuwe Escudo gepresenteerd. In september komt dit model als Grand Vitara naar Nederland
Suzuki heeft in Japan de nieuwe Escudo gepresenteerd. In september komt dit model als Grand Vitara naar Nederland. In Japan verscheen in 1988 voor het eerst een Escudo. In de rest van de wereld werd dat model Vitara gedoopt. De nieuwe Escudo is gebaseerd op de Concept-X, die eerder dit jaar op de autoshow in New York stond.
De Escudo is voorzien van een ladderchassis, heeft permanente 4-wielaandrijving, en een sperdifferentieel. De lengte van de Escudo is 4,39 m, de breedte is 1,81 m en de hoogte is 1,70 m. De wielbasis is 2,64 m. De huidige Grand Vitara heeft een lengte van 4,20 m, is 1,78 m breed en 1,74 m hoog. De wielbasis is 2,48 m.
In Japan is de nieuwe Suzuki leverbaar met een 2,0-liter 4-cilinder met 145 pk en een trekkracht van maximaal 193 Nm en een 2,7-liter V6 met 184 pk en een maximaal koppel van 250 Nm. Het is niet duidelijk of deze motoren ook in Europa geleverd zullen worden. In elk geval zal het motorenprogramma van de Europese Grand Vitara worden aangevuld met diesels. In eerste instantie zal de nieuwe Grand Vitara leverbaar zijn als deze 5-deurs versie. Niet lang daarna zal ook een 3-deurs volgen.

PRIVATE LEASE Suzuki

Lezersreacties (1) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kunt u er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.