Champion: voordeelactie bij Ford

Champion: voordeelactie bij Ford
Ford is hoofdsponsor van de UEFA Championsleague. Dat wordt gevierd met een grote hoeveelheid actiemodellen onder de naam Champion.
Ford is hoofdsponsor van de UEFA Championsleague. Dat wordt gevierd met een grote hoeveelheid actiemodellen onder de naam Champion.
Ford heeft zogeheten Champion-modellen uitgebracht van de Ka, Fusion, Focus Wagon, Focus C-Max en de Mondeo Wagon. De kleine Ka 1,3 8V kost standaard 9.395 euro; na aftrek van het Champion-voordeel blijft er 8.995 euro over.

De tweede telg aan de Champion-stam is de Fusion. Dat model is gebaseerd op de 1,4 16V Style en is als extra voorzien van een audiosysteem. De totaalprijs komt op 13.995 euro; een voordeel van 1.500 euro. De Focus Wagon heeft in Champion-trim als basis de 1,6-liter Ambiente-uitvoering. Als extra's zijn er opnieuw het audiosysteem en een afstandbediening op de centrale deurvergrendeling; met een prijs van 20.000 euro levert De Focus Wagon volgens Ford een voordeel van 1.850 euro.

Ook de Focus C-Max Champion heeft de 1,6-liter Ambiente als basis. Het optiepakket bestaat dit keer uit airco, het audiosysteem en afstandbediening op de centrale deurvergrending. Het pakket kost 1.750 euro; Ford rekent echter 400 euro wat het totaal brengt op 21.500 euro. Tot slot is er de Mondeo Wagon Champion. Die is gebaseerd op de 1,8-liter Ambiente en heeft voorruitverwarming, elektrisch te bedienen en te verwarmen buitenspiegels, mistlampen aan de voorzijde, het audiosysteem, cruise control en een boordcomputer. Volgens Ford levert de Mondeo Champion een voordeel op van 3.800 euro. Het standaardexemplaar kost 26.050 euro terwijl de Champion voor 24.000 euro de showroom verlaat.

PRIVATE LEASE Ford