BMW lanceert M Performance Parts voor vernieuwde 5-serie

Aankleden maar!

BWM M Performance Parts 5-serie
BWM M Performance Parts 5-serieBWM M Performance Parts 5-serieBWM M Performance Parts 5-serieBWM M Performance Parts 5-serieBWM M Performance Parts 5-serieBWM M Performance Parts 5-serieBWM M Performance Parts 5-serieBWM M Performance Parts 5-serieBWM M Performance Parts 5-serieBWM M Performance Parts 5-serie

BMW’s M’s Performance afdeling is druk in de weer geweest met de vernieuwde 5-serie en komt, zoals gebruikelijk, met een pakket vol accessoires voor de 5-serie.

Zoals vaker bij nieuwe modellen zet BMW zijn sportieve tak aan het werk om de nieuwelingen van een rits aan M-aanpassingen te voorzien. Deze zomer lanceert BMW de M Performance Parts voor de onlangs vernieuwde 5-serie. De rode draad in het pakket vol sportieve aanpassingen is het gebruik van carbon. Zo zijn de omlijstingen van de nierengrille, een extra grote voorlip, sideskirts en een achterspoiler in het lichtgewicht materiaal beschikbaar. Ook binnenin gaat BMW los met andere materialen en komt het met speciale onderdelen zoals lichtgewicht pedalen en liggen er twee verschillende sportsturen klaar: het M Performance-stuur en het M Performance Pro-stuurwiel. Bij de Pro-versie wordt naast alcantara ook carbon gebruikt, met dito schakelflippers.

Naast unieke 20-inch wielen voor de verschillende (M)5’s kan er ook iets aan het gebrul van de vernieuwde 5-serie worden gedaan. Een speciale M Performance-sportuitlaat zorgt ervoor dat de buitenwereld ook extra kan genieten van de aangedikte 5-serie. Daarbij is de sportieveling ook sneller tot stilstand te krijgen met een optioneel M-remsysteem.

Gerelateerde forumtopics

Lezersreacties (12) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kunt u er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.