Audi S3 Sportback én S3 Limousine te zien

Net even meer

Spyshots Audi S3 Sportback en S3 Limousine
Spyshots Audi S3 Sportback en S3 LimousineSpyshots Audi S3 Sportback en S3 LimousineSpyshots Audi S3 Sportback en S3 LimousineSpyshots Audi S3 Sportback en S3 LimousineSpyshots Audi S3 Sportback en S3 LimousineSpyshots Audi S3 Sportback en S3 LimousineSpyshots Audi S3 Sportback en S3 LimousineSpyshots Audi S3 Sportback en S3 LimousineSpyshots Audi S3 Sportback en S3 LimousineSpyshots Audi S3 Sportback en S3 Limousine

Audi breidt het modellengamma van de hagelnieuwe generatie A3 op termijn uit met een reeks sportieve versies. Bovenaan de krachtladder is het de machtige RS3 die de scepter ter hand neemt. Een stap daaronder komt natuurlijk weer een nieuwe S3. Die laatste is nu ingepakt in beeld verschenen, als vijfdeurs Sportback en als vierdeurs Limousine.

Audi's nieuwe RS3 is al diverse keren ingepakt en wel voor de lens van onze spionagefotograaf verschenen, maar de hagelnieuwe S3 heeft zich minder vaak buiten de deur laten zien. In één klap hebben we de S3 Sportback en S3 Limousine praktisch plakkerloos te pakken, daar Audi de moeite niet meer lijkt te nemen om de auto's te camoufleren.

De verse S3-versies worden rondom uiteraard voorzien van sportief ogend bumperwerk, liggen dichter tegen het asfalt en staan op forse lichtmetalen wielen. De twee grote ovale uitlaatstukken bewaart Audi voor de RS3-modellen, deze S3's krijgen aan weerszijden van de bips een set dubbele uitlaatpijpen. De S3 Limousine op deze foto's lijkt te zijn uitgevoerd met een 'black pack' waarmee de chroomkleurige raamomlijsten zijn vervangen door zwarte afwerking.

De S3's wisselen de 310 pk en en 380 Nm leverende geblazen 2.0 viercilinders waarschijnlijk om voor de 320 pk en 420 Nm sterke herziene 2.0 die Volkswagen zojuist in de nieuwe Arteon R introduceerde. Naar verwachting duurt het niet lang meer voordat Audi de nieuwe sportieve vierwielaangedreven S3's presenteert.

PRIVATE LEASE Audi A3

Gerelateerde forumtopics

Lezersreacties (16) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kunt u er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.