Audi A1 Sportback krijgt nieuwe uitvoering

Nu ook als S Edition

Audi A1 Sportback S Edition
Audi A1 Sportback S EditionAudi A1 Sportback S EditionAudi A1 Sportback S EditionAudi A1 Sportback S EditionAudi A1 Sportback S Edition

Audi breidt het Nederlandse leveringsgamma van de A1 Sportback uit met een nieuwe uitvoering. Vanaf nu is Audi's kleinste er ook als S Edition. De vanafprijs bedraagt € 30.995.

Het leveringsgamma van de Audi A1 Sportback bestaat uit de Pro Line, Advanced Edition en de Citycarver Advanced Edition. De S Edition wordt zoals zijn naam al min of meer aangeeft overladen met S Line-pakketjes. Dat heeft onder meer tot gevolg dat de Audi A1 Sportback S Edition iets sportiever voor de dag komt dan de overige uitvoeringen.

De A1 Sportback S Edition heeft standaard sportiever vormgegeven S Line-bumperwerk rondom. De S Edition staat onder meer op 17-inch lichtmetaal en is herkenbaar aan een achterspoiler, full-ledverlichting rondom met dynamische richtingaanwijzers achter en een reeks zwarte en grijze accenten. Ook in het interieur overgiet Ingolstadt het model met extraatjes. Zo heeft de S Edition sportstoelen, een sportstuur, een met leer beklede schakelpook en sportpedalen. De standaarduitrusting omvat verder onder meer sfeerverlichting, een digitaal instrumentarium, aluminium instaplijsten en een zwart hemeltje.

Audi A1 Sportback S Edition

Audi A1 Sportback S Edition

Prijzen

De S Edition is te combineren met de drie benzinemotoren waarmee de overige uitvoeringen van de A1 Sportback ook verkrijgbaar zijn. Dat betekent dat het S Edition-feestje begint met de 95 pk 1.0 TSI (25 TFSI). Met een handgeschakelde vijfbak kost de A1 Sportback S Edition in combinatie met deze benzinemotor € 30.995. De meerprijs ten opzichte van de Advanced Edition in dezelfde configuratie bedraagt daarmee net geen € 1.500. Voor de Sportback S Edition met 25 TFSI en S tronic-automaat ben je € 34.097 kwijt. Audi levert de A1 S Edition ook met de 110 pk-versie van de 1.0 driecilinder, de 30 TFSI. Met handgeschakelde zesbak kost -ie dan € 31.664. Liever de automaat? Dan ben je € 35.010 kwijt. De krachtigste motor is de 150 pk sterke viercilinder 35 TFSI. Die altijd aan de S tronic-automaat gekoppelde uitvoering kost als S Edition € 36.703. Bestellen kan per direct.

PRIVATE LEASE Audi A1

Gerelateerde forumtopics

Lezersreacties (25) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kunt u er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.