| Uitvoering | A1 Sportback 35 TFSI S edition |
| Bouwjaar | 2024 |
| Jaar van aanschaf | 2024 |
| KM-stand laatst | 0 km |
Super fijne auto
Ik lease deze auto met Private lease en ben zeer tevreden.
Deze auto scoort met de 1,5 turbo motor boven verwachting. Zeer soepele motor met hoge prestaties. Het comfort staat op een goed niveau. Het onderstel is wat stug maar komt de algehele wegligging ten goede. Het interieur van deze S uitvoering is stijlvol uitgevoerd met een combinatie van stof en leer. De sportstoelen geven voldoende steun en zitten prettig. De automatische DSG bak is een pluspunt van de auto. Schakelt zeer soepel en de sportstand doet zijn werk zeer goed. De auto is voor zijn grootte zeer ruim van binnen en geeft makkelijk plaats aan 4 personen. De bagage ruimte is voldoende en met neergeklapte deelbare bank zelfs ruim te noemen. De boordcomputer is een groot goed leesbaar scherm met ingebouwde CarPlay voor zowel IPhone als Android toestellen en werkt zeer prettig. Er is wel een nadeel aan deze uitvoering, nl dat de buitenspiegels niet elektrisch inklapbaar zijn. Een accessoir wat zeker aan te raden is. De airco is goed regelbaar en geeft voldoende koeling. Het verbruik is gemiddeld 1:14 met mijn sportieve rijstijl. Ik heb de auto twee jaar en de km stand is nu 13500 km. Er zijn buiten de beurten geen bijzondere reparaties geweest.