Audi A1 Citycarver heet nu Allstreet

Nieuwe kleuren voor Q7 en Q8

Audi A1 Allstreet

Hou je vast: de Audi A1 Streetcarver heet nu Audi A1 Allstreet. Verder verandert er niets aan de auto, maar het merk heeft wel andere minimale wijzigingen in petto.

De Audi A1 Citycarver werd in 2019 gelanceerd en is het stoere, ‘cross-achtige’ broertje van de reguliere A1. Dat Audi zo’n kleine voorwielaandrijver niet in verband wil brengen met zijn Allroad-label snappen we wel, maar waarom hij nu ineens Allstreet moet heten is ook ons niet duidelijk. Hoe dan ook: het is zo. En daarbij blijft het ook voor wat betreft deze A1, want hij blijft op zijn typeplaatje na helemaal de oude.

Dat geldt niet voor zijn grote broer, de A4 Allroad quattro. Die is vanaf nu verkrijgbaar met een ‘Black Optics Pro Package’, wat Audi in het Nederlands een Optiekpakket Zwart Plus noemt. Dat betekent zwarte accenten én zwarte logo’s. Voor Nederlandse klanten is het allemaal irrelevant, want de A4 Allroad staat hier sinds dit voorjaar niet meer op de prijslijst.

Tot slot meldt Audi dat er drie nieuwe kleuren leverbaar zijn voor de Q7 en Q8. Satellite Silver, Waitomo Blue en Tamarind Brown vervangen de kleuren Florett Silver, Galaxy Blue en Barrique Brown.

PRIVATE LEASE Audi A1

Gerelateerde forum topics

Lezersreacties (30) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kun je er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.

Praat verder op het forum