AC Schnitzer pakt nieuwe BMW 3-serie aan

BMW 3-serie AC Schnitzer
BMW 3-serie AC SchnitzerBMW 3-serie AC SchnitzerBMW 3-serie AC SchnitzerBMW 3-serie AC SchnitzerBMW 3-serie AC SchnitzerBMW 3-serie AC SchnitzerBMW 3-serie AC Schnitzer
Tuner AC Schnitzer is niet de eerste die de eerste die de nieuwe BMW 3-serie te pakken neemt. Voorlopig is het wel de meest opvallende metamorfose.

Tuner AC Schnitzer is niet de eerste die de eerste die de nieuwe BMW 3-serie te pakken neemt. Voorlopig is het wel de meest opvallende metamorfose.

AC Schnitzer biedt motortuning voor de 2,0-liter 163 pk sterke diesel. Na de behandeling levert die 200 pk. Voor alle motorenvarianten biedt AC Schnitzer een sport-einddemper en ook een 'racing'-eindpijp behoort tot de mogelijkheden.
Op het moment wordt nog gewerkt aan een sportieve afstelling van het onderstel. Ook een veerpootbrug is in de maak. De verenset is al klaar; daarmee kan de nieuwe BMW 2,5 tot 3 cm worden verlaagd. Ook zijn er al verschillende wielen leverbaar. Klanten hebben keuze uit exemplaren in de maten van 17 tot 19 inch.

Tot slot is er nog het aërodynamische pakket. Kopers hebben keuze uit Sportsline of Chromeline design. Bij de eerste zijn de zijskirts in de carrosseriekleur gespoten; bij de tweede zijn de skirts afgewerkt met smaakvolle chromen details. Daarnaast bestaat het pakket uit een riante voorspoiler, een dakspoiler aan de achterzijde, een kofferbakspoiler en een opvallende bumperspoiler aan de achterkant. Als slagroom op de taart zijn er nog sportspiegels.
In het interieur kunnen koolstofvezel accenten worden geplaatst. Er is een sportstuur met airbag en er is een aantal aluminium accessoires waaronder een pookknop, handremhandels, pedalen en voetsteunen. Zelfs de knop van de i-Drive kan in aluminium worden gevat.

PRIVATE LEASE BMW 3-serie

Gerelateerde forumtopics