Volvo V70 D4 Limited Edition (2013)
Uitvoering | V70 D4 Limited Edition |
Bouwjaar | 2013 |
Jaar van aanschaf | 2013 |
Wat een heerlijke auto....
Zelfde titel als bij de review van onze Clubman, alhoewel compleet andere auto.
De Volvo is een heerlijke reisauto. Niet lekker de bocht mee om te hoeken zoals met de A6 wel ging, maar heerlijk cruisen. Omdat het een 5 cilinder is blijft het machtig mooi om terug te schakelen en een dot gas te geven.....heerlijk geluid. Het blijft een 163pk versie dus echt rap gaat het allemaal niet maar door het geluid heb je dat gevoel wel (en het is maar goed dat ik niet voor de D5 gegaan ben....sponsoren van overheid is niet mijn grootste hobby).
Omdat we al een V70 gehad hebben waren de verwachtingen hooggespannen, geen teleurstelling. Enige wat minder lijkt is de kwaliteit van het leer, het is zachter dan in de vorige V70 maar lijkt veel besmettelijker (ondanks beiden licht van kleur).
Ruimte voor de (3) kids is ideaal, de jongste zit nog in kinderstoel en dat werkt super, kreeg ik in de A6 alleen met hangen en wurgen fatsoenlijk vast (naast twee stoelverhogers). Heb de optie van geintegreerde stoelverhogers: ideaal en echte aanrader!
Verder blijft Volvo navigatie niet state-of the art, blijft me verbazen dat dit niet beter kan (voor het geld wat het kost). Spraakbesturing van navigatie en telefoon is overigens we super, werkt zonder problemen en is erg handig.
Van de zomer met de caravan mee op vakantie geweest....dat is waar deze auto voor gemaakt lijkt te zijn, 1500kg caravan no worries door Frankrijk getrokken. Handige melding overigens als je te laag in de toeren een berg op rijdt "te zware last, schakel terug").
Alles bij elkaar zeer happy met de Volvo, nog vier jaar lease te gaan dus dat komt dan wel mooi uit....
Ivm lease geen uitspraak over de gebruikstkosten mogelijk.

Volvo V70 1.6 T4 Nordic Automaat Clima Navigatie Leder Goed Onderhouden! Inruil Mogelijk!
- 2013

Volvo V70 1.6 T4 Nordic Leder, Navi, Parkeersensoren, Keyless start, Cruise control, Elektrische achterklep
- 2013

Volvo V70 1.6 T4 Limited Edition 1e Eigenaar, Volledig onderhoud aanwezig!Adaptieve Cruise control, Lederen interieur, Elektrische ramen, Stoelverwarming
- 2011