Volvo V70 2.5T Summum (2004)
Uitvoering | V70 2.5T Summum |
Bouwjaar | 2004 |
Jaar van aanschaf | 2005 |
Na probleemloos rijden in de V70 alle andere merken nog eens de revue laten passeren en... toch weer gekozen voor hetzelfde model. Ik rijd de auto privé en koop daarom liever 2e hands, als de kop eraf is. De extra’s steek je zo in je zak.
Motorisch merk ik geen verschil al is het deze keer met geartronic en dat trekt vlotter op, lijkt wel. Qua luxe kan ik niet meer verzinnen, alles zit erop : dijk van een radio, prachtig RTI navigatie systeem, telefoon op dashboard (ik weet alleen niet wat ik met dat vaste ding moet doen dat in het middenconsole zit om privégesprekken te voeren, gedateerd James Bond gadget). Het comfort en de ruimte zijn geweldig. Iedere keer weer sta ik versteld van de multifunctionaliteit. Prijs/kwaliteit is absoluut top als je het vergelijkt met andere merken. Dit is mijn vierde Volvo en zolang de modellen er ook nog eens kek uitzien wil ik niet anders.
Niet noemenswaardig, normaal onderhoud.