Volvo V70 2.5 Comfort-Line (1999)
Uitvoering | V70 2.5 Comfort-Line |
Bouwjaar | 1999 |
Jaar van aanschaf | 2003 |
Mijn vijfde Volvo. Nu een 2.5 V70 automaat estate benzine sinds 2003. Een geweldige auto met weinig vervelende dingen. Deze werden prima oplost door mijn dealer zonder kosten.Mijn auto krijgt de voorgeschreven beurten en de kosten vallen mij buitengewoon mee.
De auto rijdt 1 op 10/ 11. Op de lange routes, schrik niet 1 op 12 /13 maar met een snelheid van rond de 120 km. Met een caravan Kip-Hyline 530 1 op 7. Caravan rijden met een automaat is ideaal. Ik wil nooit meer een schakelbak. Verder is de Volvo estate een ideale verhuiswagen. Wat je er niet in kwijt kan! Banken, kasten enz.
Deze Volvo is een fijne reisauto. Zeer veilig. Waarom Volvo? Mijn eerste Volvo een 240 4-deurs total loss gereden en ik stapte er levend uit. Het hele front was weg.Met een andere auto had ik het niet overleefd. Het comfort staat op een hoog peil. Denk absoluut niet aan inruilen want dan gaat er een ander er mee van door met zo’n goede en mooie auto. Voor wie een degelijke auto zoekt met kilometers raad ik een Volvo aan. Echt, een tank van een auto!
Ik heb geen noemenswaardige problemen gehad met deze auto. Waren die er wel dan zijn ze prima opgelost door mijn dealer zonder kosten.