AutoWeek.nl heeft je steun nodig
Volvo EX40 Single Motor Extended Range Plus (2025)

Uitvoering | EX40 Single Motor Extended Range Plus |
Bouwjaar | 2025 |
Jaar van aanschaf | 2025 |
Eerste kilometers
Vandaag nieuwe EX40 opgehaald bij de dealer. Mijn eerste elektrische auto.
Waarom een Volvo gekozen?
Na 13 jaar BMW wilde ik keer wat anders en vond BMW iX1 grill echt lelijk. Ook Skoda Elroq proef gereden. Kwam met gewenste opties op zelfde prijs als Volvo en dan rijd ik toch liever een Volvo.
Sterren gegeven op basis van eerste kilometers dus dat kan nog veranderen. Hoewel bediening even wennen is, ook na toelichting bij de dealer, is alles best makkelijk vindbaar.
Zal update geven als ik wat meer gereden heb, ook over verbruik.
PRIVATE LEASE Volvo EX40

Volvo EX40 Single Motor Extended Range Business Ed. 82 kWh / Stoel + Stuurverwarming / Harman Kardon / Adaptive Cruise / BLIS / All-Season Banden /
€ 52.515

Volvo EX40 252PK Automaat Single Ext. Range Core / Driver Assist / Adaptieve cruise control / BLIS / Stoel - en stuurwielverwarming / Pakeersensoren met camera / Apple carplay /
€ 52.240

Volvo EX40 252PK Auotmaat Single Motor Extended Range Plus Panoramadak / Apple Carplay / Android Auto / Harman kardon audio / Adaptive cruise control / Pilot assist / Lichtmetalen velgen /
€ 57.885
Verkoop-top 10: Succes Volvo XC40 duurt voort
Volvo V70 Cross Country 2.4T – 2002 – 371.721 km - Klokje rond
Nieuws
Moderne Mini's te groot? Dan ga je toch voor deze nieuwe oude!
Nieuws
Mercedes-AMG's geheel eigen EV laat zich zien