Volvo C70 D5 Summum (2007) #2

Volvo C70
Volvo C70Volvo C70Volvo C70Volvo C70Volvo C70Volvo C70Volvo C70Volvo C70Volvo C70 - interieurVolvo C70 - interieurVolvo C70 - interieurVolvo C70 - interieur

UitvoeringC70 D5 Summum
Bouwjaar2007
Jaar van aanschaf2011

Na een half jaar eigenlijk met een super gevoel test gereden te hebben kan ik de auto een beetje beschrijven .
Een paar weken na aanschaf eindelijk naar spanje met de volvo c70 d5 summum .
Niet dat ik bang ervoor was maar er stonden behoorlijk wat cowboy verhalen over de geartronic in de volvo-forum .
Niets aan het handje met deze volvo , hoogst illigale snelheden in spanje mee gereden , en met wat een gemak de rit 1900 km ging voorbij als sneeuw voor de zon zo heerlijk .
Ik had spijt dat ik een hotel in perpignan had geboekt anders had ik gewoon door gereden , super rijdt de c7o op de route gewoon op de cruise control 140 km en zowaar als nog 1 op 14 rijden . Tijdens de klim nabij luik hem op zijn staart getrapt en ja hoor op de linkerbaan iedereen mocht het kontje zien niet bij te houden wat een kracht en wat een souplesse .
Op een ochtend op de tol weg in spanje smorgens vroeg eerst de topsnelheid geprobeerd wat een auto en met wat een gemak gaat alles .Tijdens het verblijf natuurlijk heel veel open gereden , heel veel boulevards over gecruist heerlijk en wat een jalourse blikken , dak open airco aan zittend in het leer , de sterio op 10 een vakantie om nooit te vergeten met de volvo .Volgend jaar weer een verslag want deze kanjer gaat voorlopig niet weg .