Volvo C70 2.4 T (2002)
| Bouwjaar | 2002 |
| Jaar van aanschaf | 2006 |
| KM-stand bij aanschaf | 61.000 km |
| KM-stand laatst | 0 km |
Wat bevalt mij aan deze auto;
De vorm, een schitterende lijn. Niet elke coupé is even mooi. De ruimte, ook achterin is het goed vertoeven. Er zijn coupés die het met veel minder ruimte moeten doen.
Het comfort is geweldig. De luxe, het gemak van het rijden met deze auto. Het schakelen van de automaat en de soepelheid van de motor.
Ik kan nog wel even doorgaan maar het is beter om het zelf te ervaren, het valt gewoon niet goed uit te leggen. Deze auto rijd echt enorm comfortabel.
Wat bevalt (mij) niet aan deze auto;
De grote (door de 17 inch velgen) draaicirkel, vooral lastig in een krappe parkeergarage. Het in/uitstappen kan voor sommige mensen een beetje lastig gaan, maar zit je eenmaal, dan zit je prima en heb je aardig wat beenruimte.
Samengevat;
De auto is zeldzaam op de Nederlandse wegen omdat er weinig zijn geleverd. De kleur van deze Volvo C70, Venetian Red, staat hem (voorkeur) erg goed. De 17 inch lm velgen (origineel Volvo) zorgt voor veel bekijks. De Tourer Edition is een zeer luxe uitvoering!
Brandstofverbruik is afhankelijk hoe zware rechtervoet men heeft. Wij reden gemiddeld 1:11 á 1:10. Voor dit formaat auto en zijn prestaties behoorlijk zuinig.
Geen enkel probleem. Wat wil je? Deze auto is vrijwel nieuw. Een maagdelijke kilometerstand. Volvo staat toch bekend om zijn behoorlijk hoge kilometerstanden. Natuurlijk ook zeer veilig, dat is deze auto beslist!
**Update 22-11-2007**
De auto is vandaag verkocht.
Ontdek deze auto's in de occasionvergelijker

Deze Volvo C70 is heerlijk voor een interieurpoetser - Liefhebber gezocht

Met €8.000 op zoek naar een coupé van Audi, Volvo of Peugeot

Zo ruim interpreteert Volvo de C met de C30 en C40: de laatste echte was natuurlijk de Volvo C70

Volvo C70 (1998) - Liefhebber Gezocht