Volvo 850 GLT 2.5i 20V Estate (1993)
Uitvoering | 850 GLT 2.5i 20V Estate |
Bouwjaar | 1993 |
Jaar van aanschaf | 2009 |
Ik heb juli dit jaar mijn trots gekocht. Ik heb hem overgenomen van een monteur die er eigenlijk zelf in zou gaan rijden. Hij had de volvo al redelijk onder handen genomen. (gespoten, nieuwe stoelen en bank, nieuwe draagarmen en stabilisator stangen, hele remerij en bandjes enz). Ik zag m staan en ik was verkocht, wat een prachtige wagen! Ik heb er nou zo`n 17000km in gereden en ik vind het een heerlijke auto, wat een lekkere motor. Ik heb alleen wel het idee dat hij niet al zijn pk`s meer heb...
Onderhoud:
Ik had heb natuurlijk gekocht toen er al heel wat aan was gebeurd. Nu is het toch zover komen dat hij voor een grote operatie bij de garage staat.
* Krukas-keerring bij de versnellingsbak moet vervangen worden
en dan gelijk ook even de koppelingsplaten.
* Distributieriem spanrollen en waterpomp
* V-snaar
* En een thermostaat
Phoe phoe,, hele waslijst maar ik hoop dat hij hierna er weer vol tegenaan kan! Afgezien van deze "kleinigheden" hahah is er helemaal nix aan de hand met de volvo! Comfort is gewoon super, prestatie heb ik op goed gezet omdat ik toch het idee heb dat hij inhoud.