Volvo 440 GL 64kW (1989)
Uitvoering | 440 GL 64kW |
Bouwjaar | 1989 |
Jaar van aanschaf | 2002 |
Dit is mijn eerste auto. Ik ben bij toeval tegen deze Volvo aangelopen. Tot nu toe bevalt deze auto mij goed. Ik heb alleen nog maar normaal onderhoud aan deze auto gehad. Ook tijdens de winter heb ik geen problemen gehad. De auto start altijd in een keer.
Het verbruik is redelijk gunstig (8l/100 km)en deze auto"s worden goedkoop aangeboden.
De stoelen, kofferbak en de interieur ruimte bevallen mij goed, ook kun je met deze auto makkelijk lange afstanden afleggen. In de stad is deze auto wat minder gebruiksvriendelijk i.v.m. het ontbreken van stuurbekrachting.
Alhoewel het geen moderne auto is vind ik het ontwerp best aardig. Alleen is het dashboard gedateerd. Ook had ik graag electrische ramen gehad.
Alles bij elkaar ben ik dik tevreden over deze auto en hoop ik er nog een tijdje mee door te kunnen rijden. Bij de APK zijn er geen problemen geconstateerd.
Geen!