Volkswagen Volkswagen Golf 1.2 TSI 7-DSG Highline BlueMotion (2011)

Uitvoering | Volkswagen Golf 1.2 TSI 7-DSG Highline BlueMotion |
Bouwjaar | 2011 |
Jaar van aanschaf | 2011 |
??????????!!!!!!!!
Ik heb mijn auto nu 4 ben nog steeds helemaal verbaasd over de prestaties.
Mijn besluit voor een Golf is gekomen door dat ik iets kleiner wilde gaan rijden. Ook zag ik dat 20% bijtelling nog wel wat geldt kon opleveren. De keuze was vrij simpel ik denk doe gek en ga voor de 1.2 DSG. Waarom 1.2????? ik wilde wel dat mijn auto werd voorzien van alle luxe die VW te leveren heeft. en een keuzelijst krijg je dan voor je neus!!!!! Hierin heb ik er toch wel wat laten vallen.
Uiteindelijk is het de 1.2 DSG Highline geworden met de volgende pakketen en opties. Executive Plus pakket, Advance pakket, Volkswagen Soundsysteem 'Dynaudio'
, LED-achterlichten,Verzwaarde vering
, Winterpakket, Achteruitrijcamera, Telefoonvoorbereiding 'Premium'
, Boordcomputer Premium en Elektrisch bedienbaar glazen schuif-/kanteldak.
redelijk compleet dus!!!
Mijn oordeel. ik sta helemaal versteld van de kwaliteit die VW levert. erg netjes afgewerkt en o zo lekker rustig rijden.
Wat betreft de inhoud van de motor. Hij is rap en lekker pittig. Wel merk je dat VW de versnellingsbak op zuinigheid heeft ingesteld. hij schakelt goed maar terugschakelen bij inhalen duurt langer dan ik dacht. Flippers aan het stuur zijn perfect en kunnen goed helpen bij het inhalen ;-) wel jammer dat hij dan niet automatisch terug gaat in de Drive stand.