Volkswagen Polo 1.9 SDI Comfortline (2000)

Volkswagen Polo

UitvoeringPolo 1.9 SDI Comfortline
Bouwjaar2000
Jaar van aanschaf2003

Auto bevalt op zich prima, bij VW dealer gekocht uit de Voorkeursselectie. Nu iets meer dan jaar in bezit en weer een jaar garantie bijgekocht voor slechts 200 euro.
Motorisch nooit problemen gehad en auto heeft me nooit laten staan, maar auto is niet van de kwaliteit die ik verwacht had. Na eerste weken al problemen. Ik heb ze hieronder weergegeven. Alle problemen perfect opgelost door dealer tijdens garantie, maar veel vertrouwen krijg je er niet door. Auto is verder ruim, extreem zuinig, geen snelheidsduivel maar dat weet je als je een SDI aanschaft. Verder erg goede stoelen, makkelijke bediening en absoluut waardevast. Toch twijfel of ik weer een VW zal kijken omdat de kwaliteit niet super is en bv Seat ook erg mooie goede auto´s maakt die 2ehands aantrekkelijker gesprijsd zijn.
Maar iemand die op de meest goedkope manier van a naa b wil op een comfortable manier en geen eisen stelt aan veel pk´s, kunnen qua kosten geen betere koop doen.

- defecte sleutel, vervangen
- kapotte achterruitverwarming, nieuwe knop in dashboard geplaatst
- nieuwe stabilisatiestangen aangebracht door trillen in stuur
- linker voorportier rammelde vreselijk en is helemaal losgehaald en opnieuw vastgezet
- elektrische ramen en spiegels werkten niet meer, storing
- koplamp voor vervangen, storing
- extreem snelle vervanging van alle lampjes aan vookant auto, zowel koplampen als mistlampjes

7,5

PRIVATE LEASE Volkswagen Polo