Volkswagen Polo 1.4 TSI GTI (2011)
Uitvoering | Polo 1.4 TSI GTI |
Bouwjaar | 2011 |
Jaar van aanschaf | 2011 |
Eerste indruk
Mijn vorige auto een Audi A3 99PK (1999) was aan vervanging toe. Er kwamen grote kosten aan en ik besloot daarom voor een nieuwe auto te gaan kijken.
Al snel kwam ik uit bij de Volkswagen Polo GTI. Een "kleine", sportieve en mooie auto. Precies wat ik zocht. In januari 2011 de auto besteld. Levertijd zou in eerste instantie pas in juni zijn. Dat was wel een tegenvaller, maar dat had ik er zeker voor over.
04 april 2011 kreeg ik een telefoontje van de dealer. "Ik heb goed nieuws de auto is binnen" Super nieuws natuurlijk! een goeie 2 maanden eerder als gepland. Meteen de dag erna gaan kijken. Wow wat een plaatje!
De week erop op maandag 11 april 2011 kon ik de auto op komen halen. Dat ging een lange week worden.
Eindelijk! het was maandag, meteen om 09.30 uur had ik afgesproken dat ik de auto zou komen ophalen. Daar stond hij, nu alle beschermfolie eraf en helemaal gepoets NOG mooier.
En dan was het eindelijk zover na wat uitleg over de auto mocht ik dan voor het eerst in de auto rijden.
Ik had nooit eerder automaat gereden maar wat rijdt dat lekker soepel.
Na ongeveer 300 kilometer doorgetrokken tot ongeveer 4000 toeren, WOW! wat een power. De auto rijdt heerlijk en voelt erg degelijk aan. Hij ligt als een blok beton op de weg. Voorlopig nog even rustig rijden en binnekort eens proberen wat de auto echt kan. Wordt vervolgd.
PRIVATE LEASE Volkswagen Polo

Volkswagen Polo 1.4-16V|Trekhaak|Cruise|Aux-in|Isofix|Clima
- 2013

Volkswagen Polo 1.2 TSI 105 pk DSG Cross | Navigatie | Xenon | Climatronic | Cruise Control | Stoelverwarming | PDC Achter | Alcantara | NL Auto |
- 2012

Volkswagen Polo 5-deurs 1.2TSi Comfortline Navi arCamera NAP