Volkswagen Polo 1.2 TDI BlueMotion Comfortline (2010)
| Uitvoering | Polo 1.2 TDI BlueMotion Comfortline |
| Versnellingen | 5, Handgeschakeld |
| Bouwjaar | 2010 |
| Jaar van aanschaf | 2010 |
| KM-stand bij aanschaf | 35.000 km |
| KM-stand laatst | 8.388.607 km |
Jankende/gierende hoge toon van diesel brandstofpo
- 8.388.607 km
De wagen van mijn vrouw maakt sinds de aflevering een zeer irritant bijgeluid, dat ieder plezier in het rijden wegneemt.
Gezien de meldingen op internet fora zijn er meer Polo BlueMotion rijders, die hier last van hebben.
Het geluid (dat sommige mensen niet horen omdat zij hoge tonen missen) is afkomstig van de diesel brandstofpomp, die rechts onder de achterbank is gemonteerd.
Mijn dealer heeft er alles aan gedaan (isolatie, pomp vervangen, leidingen vergroot) om het probleem op te lossen, maar niets hielp.
Pon wil geen terugroepactie (te duur?!) in gang zetten en bagatelliseert dit probleem.
Ik heb hier geen genoegen mee genomen en uitvoerige correspondentie gevoerd met directie van de betrokken dealer/Pon en zelfs met de baas van Volkswagen in Duitsland.
Maar alles wordt in de doofpot gestopt.
Als er meer ontevreden Polo rijders zijn, dan kunt u op: gierpolodoofpot@gmail.com de correspondentie opvragen, die ik gevoerd heb.
Alleen door gezamelijk op te trekken maken we een kans dat Pon/VW het probleem uit de wereld helpt. Of een inruilvoorstel doet.
Ik wil in ieder geval van die gier Polo af!
- Zou u weer een auto van dit merk kopen? nee