Volkswagen Polo 1.2 TDI BlueMotion (2011)
Uitvoering | Polo 1.2 TDI BlueMotion Comfortline |
Bouwjaar | 2011 |
Jaar van aanschaf | 2011 |
Niks wennen!!!
Tja.. ik zou wel even moeten wennen... was mij een paar keer verteld!
U zult zich nu afvragen waarom?
Nou dat zal ik even uitleggen, want u zult weinig gekken vinden die deze move hebben gedaan!
Ik reed nog maar 1,5 jaar in een Volvo XC60, 2,5 getuned met alles erop en eraan en iets van 60.000 KM op de teller. Ik heb hem verkocht en een VW POLO 1,2 met 3 cilinders teruggekocht!
Waarom?
In de file voelde ik mij gelukkiger in de Fiat 500 van mijn vrouw dan in mijn Volvo XC60. Ik weet dat je je er niets van aan moet trekken.. maar dat doe ik wel! Ook zat ik niet meer zoveel langs de weg i.v.m. met wat wijzigingen van mijn werk, en ja.. ik ben zo'n lul die de moeite niet wil nemen om kilometers te schrijven en dus gewoon de bijtelling betaald... tja... das scheelt toch ook zeker een karaf op een borrel!
Nu miste ik dan wel mijn 4 deuren, vandaar de Polo Blue Motion, 1,2 Diesel (I LOVE DIESEL) en geen Fiat 500. En ook omdat het gewoon lekker is om van een heeeeele grote auto.. naar een heeeele kleine auto te gaan! (was de eerste gedachte)
Even wennen????
Nou, ik hoef echt niet te wennen aan een super rijdende VW POLO met dat prachtige diesel geluidje! ok, misschien een beetje wennen aan schakelen.. maar ja.. als je dan toch voor GREEN ga.. moet je het ook goed doen toch?
Echt de auto rijd als een zonnetje! Deze maand rij ik er zeker 2000 kilometer mee dus dan komt de review.
Hierbij wil ik ook alle andere reviewers bedanken, want dat heeft zeker meegespeeld bij het kopen van mijn Volvo (welke overige ook gransioos was) en mijn nieuwe Polo!
En lach en een traan...
Na bijna drie jaar gereden te hebbben met deze Polo, neem ik afscheid met een lach en en traan.
De Polo heeft mij nooit in de steek gelaten. 2x lachend naar Oostenrijk gereden met het gezin (1 Kind) en nog een snowboard in de auto ook!! 4 Deurs bij zo'n kleine auto ook super!
Zuinig rijden is zalig, geen wegenbelasting was echt even lekker.. maar omdat per 2013 de wegenbelasting door onze regering door de neus wordt geboord (daar kun je dus niet op rekenen met de lange termijn) heb ik besloten om te kijken naar een grotere ruime auto. Want eerlijk gezegd is dat het enige wat ik echt gemist hebt.