Volkswagen Golf Variant 1.6 16V Highline (2001)
| Uitvoering | Golf Variant 1.6 16V Highline |
| Versnellingen | 5, Handgeschakeld |
| Bouwjaar | 2001 |
| Jaar van aanschaf | 2001 |
| KM-stand laatst | 0 km |
Als er geen problemen met de auto zijn rijdt hij heerlijk. Maar door de vele problemen die ik met de auto gehad heb ben ik er al op uitgekeken, Het zal dan ook niet lang meer duren voor ik een andere auto koop, en dit wordt geen VW meer.
De problemen zijn legio. De auto werd afgeleverd met vocht in knipperlicht, boordcomputer die niet werkte en blokkering electrische ramen deed het niet. Verder zijn er problemen geweest met de computer die de inspuiting regelde, de tolerantie was niet goed, dus heb ik de eerste 3 maanden met een slecht rijdende auto gereden voor de dealer toegaf dat er problemen waren. De eerste 8000 kilometer is er ongeveer 1,5 liter olie bijgevuld, wat volgens de dealer en importeur normaal is !!!!!!!, en verder zijn er problemen met het abs systeem geweest. Dit alles zou niet zo erg zijn als je door de dealer normaal behandeld zou worden, maar zodra je het terein af bent met je nieuwe auto zijn ze je al vergeten bij Zendveldt in Den Helder.
- Zou u weer een auto van dit merk kopen? nee