Volkswagen Golf 2.0 TSI GTI Performance (2014)

autoreview

Volkswagen Golf
Volkswagen GolfVolkswagen GolfVolkswagen GolfVolkswagen GolfVolkswagen GolfVolkswagen GolfVolkswagen GolfVolkswagen GolfVolkswagen GolfVolkswagen GolfVolkswagen GolfVolkswagen GolfVolkswagen GolfVolkswagen GolfVolkswagen GolfVolkswagen GolfVolkswagen GolfVolkswagen GolfVolkswagen GolfVolkswagen GolfVolkswagen GolfVolkswagen GolfVolkswagen GolfVolkswagen GolfVolkswagen GolfVolkswagen GolfVolkswagen GolfVolkswagen GolfVolkswagen GolfVolkswagen GolfVolkswagen GolfVolkswagen Golf

Signalement

UitvoeringGolf 2.0 TSI GTI Performance
Versnellingen6, Handgeschakeld
Bouwjaar2014
Jaar van aanschaf2022
KM-stand bij aanschaf111.355 km
KM-stand laatst113.500 km
Disclaimer MyReview

De beschrijvingen en reacties in de rubriek Myreview Auto zijn gebaseerd op persoonlijke meningen en ervaringen van gebruikers. DPG Media probeert de authenticiteit van deze persoonlijke meningen en ervaringen zo goed mogelijk in te schatten, maar kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor de inhoud of de gevolgen van deze meningen en ervaringen. In Myreview Auto zullen zowel goede als slechte ervaringen worden geplaatst. DPG Media betaalt geen vergoeding voor de ervaringen of laat deze op een andere manier beïnvloeden. De redactie kan uitingen die niet voldoen aan de gedragsregels of onrechtmatig zijn te allen tijde aanpassen of verwijderen.

Het is niet toegestaan zonder toestemming van DPG Media de informatie van Myreview Auto te gebruiken voor of te verspreiden via andere media.

Golf VII GTI Performance

 • 113.500 km

Ben lekker het oude jaar uit gegaan met de aankoop van een Golf 7 GTI Performance, handgeschakeld. Echt een fijne auto om te rijden, motor is lekker pittig en hij schakelt ook prima. Hoewel ik 3 jaar automaat had gereden was ik weer zo gewend aan een schakel. Een schakel is toch net wat lekkerder bij het bochtenwerk en je bent zo nog meer betrokken op het rijden. Maar voor file's en lange rijen bij rotondes is het een ramp...
Wat wel lastig is is het grip vinden in deze omstandigheden. Mijn vorige auto had 60 pk minder maar ik kon daarmee alleen bij sneeuw of bij veel regenval wielspin verwachtten. Deze auto moet je echt met beleid op het gas gaan, ik ben benieuwd hoe dat gaat als we boven de 10 graden gaan komen. Het sperdifferentieel is wel een groot voordeel, je voelt dat echt zijn werk doen en het zorgt ervoor dat je nog harder door de bochten kunt gaan. Ook de grotere remmen zijn goed merkbaar.
Comfort is prima, iets harder dan mijn Golf V hiervoor maar dat hoort bij een GTI. Het motorgeluid is niks bijzonders maar dat hoeft van mij ook helemaal niet eigenlijk. Er zit wel een klep op maar die is ooit een keer dicht gezet en dat vind ik prima. Geluidssysteem van de auto is ook niks bijzonders, gaat op zich wel maar het is niet beter dan in mijn Golf V terwijl we wel 8 jaar verder zijn in de tijd.
Nog geen problemen gehad maar ik heb de auto ook nog maar een paar maanden. Eens zien of ik hier veel plezier van ga beleven. Ik hoop eens in de zoveel tijd een update te doen.

4,5
 • Betrouwbaarheid
  4
 • Prestaties
  5
 • Comfort
  5
 • Kosten
  4
 • Zou u weer een auto van dit merk kopen? ja

PRIVATE LEASE Volkswagen Golf

Gerelateerde forum topics

Lezersreacties (0)

Reageren

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kun je er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens