Volkswagen Golf 2.0 TSI GTI (2015)
Uitvoering | Golf 2.0 TSI GTI |
Versnellingen | 6, Automaat met dubbele koppeling |
Bouwjaar | 2015 |
Jaar van aanschaf | 2015 |
Een heerlijke auto
Na veel kilometers te hebben gemaakt met mijn voorgaande Golf (R32 handgeschakeld), heb ik de keuze gemaakt om een nieuwere te gaan rijden. Ik kwam hierbij uit bij de Golf GTI, hoewel ik ook verschillende R modellen heb bekeken, was voornamelijk de prijs de reden dat ik voor een GTI heb gekozen.
De uitvoering was origineel slechts 15.000km op de teller, volledig origineel maar wel voorzien van een ABT chip. Resultaat 275 pk op de voorwielen. Auto was werkelijk voortreffelijk de DSG bak rijdt soepel schakelde snel en boven de 200km per uur nog stabiel en stil. De top lag door de chiptuning op 270km per uur op de teller. Ook het uitlaatgeluid van de GTI is heerlijk, de plofjes uit de uitlaat icm de bekende DSG maken het elke keer weer leuk om de weg op te gaan.
Verder heb ik de auto in originele staat gelaten, en na 80.000km de auto verkocht ivm een auto van de zaak. Of ik er spijt van heb? ja soms, maar vooral die R32 had ik achteraf niet moeten verkopen, maar goed zo blijft het.
De GTI heeft in die 80.000 km nooit problemen gehad, altijd goed warm gereden geen korte stukjes, goed onderhouden bij elke indicatie of jaarlijkse beurt ging ik direct naar de VW. Ja je betaald wat meer, maar de auto was altijd in top staat.